search
Episch vervolg op 'Star Trek: Strange New Worlds' in aantocht

Episch vervolg op 'Star Trek: Strange New Worlds' in aantocht

Na het succesvolle eerste seizoen, is er een nog spectaculairder tweede seizoen onderweg van 'Star Trek: Strange New Worlds'.

Nina Beerendonk
Nadat het eerste seizoen erg goed ontvangen werd, is er een nieuw seizoen van Star Trek: Strange New Worlds in aantocht. Het filmen is zelfs al afgerond.

Anson Mount als Captain Christopher Pike, Ethan Peck als Spock en Rebecca Romijn als Number One zullen allemaal terugkeren in seizoen 2. Ook zullen alle overige castleden terugkeren voor het nieuwe seizoen, dat nog beter en grootser belooft te worden.

Geen traditioneel verhaal
In een interview besprak Mount hoe het nieuwe seizoen nog spectaculairder zal worden: 'Ik ben echt geen conservatieve storyteller. Ik ben er helemaal voor om te zeggen: 'F- traditie, laten we het op onze eigen manier doen'. Maar ik merkte dat ik zelfs dacht: 'Echt? Kunnen we dit echt doen?'

'Star Trek kan veel dingen tegelijk zijn omdat Star Trek, zoals de beste series doen, werkt als een metaforisch platform, en als je daar helemaal in springt, kun je echt veel meer bewegingsruimte vinden dan je denkt, inclusief spelen met niet alleen verhaal, maar genre.'

Terugkeer van James T. Kirk
Waar seizoen 2 over zal gaan is nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat het de terugkeer zal betekenen van Paul Wesley als James T. Kirk en er cross-overs zullen zijn met personages uit Star Trek: Lower Decks.

Seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds zal ergens volgend jaar verschijnen.Aanbevolen artikelen