search
Doodenge veenhorror bijna op Prime Video
Films / Nieuws

Doodenge veenhorror bijna op Prime Video

De Amerikaanse streamingdienst heeft de Nederlandse film aangeschaft, die net de bios uit is.

De Nederlandse horrorfilm Moloch is nauwelijk de bioscopen uit, maar de film zal bijzonder snel te zien zijn bij Amazon Prime Video. De Amerikaanse partij heeft de distributierechten van de film verkregen en zal de veenhorror eind oktober uitbrengen.

De film zoekt de horror onder het veen op en baseert het verhaal op een sluimerend monster van Nederlandse bodem, genaamd Moloch. Hoofdpersonage Betriek moet het monster zien te overleven, wat de opzet biedt voor een spannend horrorverhaal.

Aram Isaacs, filmrecensent bij FilmTotaal, vond de film maar matig en besloot er slechts 2 sterren aan te besteden.

Hij stelde:"'Moloch' laat zien dat het kale Nederlandse landschap flink wat potentie heeft voor een sfeervolle horrorfilm. Die mogelijke atmosfeer wordt jammer genoeg geruïneerd door talloze losse eindjes, een overdaad aan mistmachines en misplaatste schrikmomenten. Als familiedrama functioneert 'Moloch' een stuk beter; de film is op zijn sterkst wanneer Betriek en haar familie samen zijn."

De horrorfilm naar Prime Video
Recentelijk liet het streamingplatform weten dat ze de film hebben aangeschaft. Vanaf 29 oktober zal de film te bekijken zijn bij Amazon Prime Video.

Bekijk alvast de trailer van de film hieronder!

Aanbevolen artikelen