search
Chris Hemsworth (Thor) zoekt grenzen van het menselijk kunnen in 'Limitless'
Series / Video/clip/featurette

Chris Hemsworth (Thor) zoekt grenzen van het menselijk kunnen in 'Limitless'

In deze nieuwe serie van Hemsworth gaat de acteur tot het naatje.

National Geographic en Disney slaan de handen ineen om één van de bekendste acteurs van het moment, Chris Hemsworth, over het randje van zijn kunnen te duwen. Bekijk de trailer van de serie zelf hieronder!

Zoals hij zelf in de trailer stelt, is Hemsworth behoorlijk goed in vorm. Zo goed in vorm dat hij een Noorse god zou kunnen zijn. Maar elk mens heeft zijn limieten. In de serie Limitless raakt Hemsworth verzeild in de meest extreme situaties die een mens kan ondervinden, en laat hij zien waar de grenzen van het menselijk kunnen liggen!

De serie zal uitkomen op Disney+, die tevens een National Geographic-sectie bevat. Een serie met een Marvel-held op National Geographic lijkt een ideale samenkomst van de meerdere soorten films en televisie, die op Disney+ worden aangeboden. Maar het stukje over 'dromen die uitkomen' lijkt eerder te gaan over nachtmerries in deze serie!

Wat staan ons te wachten?
IJszwemmen, diepzeeduiken, overleven in de wildernis… De meest uitdagende situaties komen langs om de Thor-acteur te testen op zijn vermogen om te overleven. Volgens hemzelf zoekt hij het geheim op om een lang en gezond leven te leiden, maar voor de kijker levert het vooral spectaculaire beelden op.

Bekijk de trailer hieronder. Vanaf 16 november is de serie te streamen bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen