search
3 gloednieuwe Netflix-series worden wereldwijd grijs gedraaid
Series / Netflix Kijktip

3 gloednieuwe Netflix-series worden wereldwijd grijs gedraaid

Deze 3 spannende, internationale series gaan aan kop in de wereldwijde Netflix-lijsten.

Deze 3 internationale series prijken in de internationale Netflix Top 10 van niet-Engelstalige series en zijn elk al meer dan 7 miljoen uren bekeken op de streamingdienst. Van kwaliteit kan men dus zeker spreken, dus kijk vooral of er iets tussen zit voor jou om te bekijken!

Alchemy of Souls | Kijk nu! | 20 afleveringen
In het fictieve land Daeho zijn twee geliefden verbonden door een gruwelijk lot. Beide magiërs moeten een spreuk zien te verbreken die bekend staat als de 'alchemie van de zielen'. Hierdoor wisselen de twee continu van lichaam.

Het verhaal volgt verder het leven van de krijger Nak-su, wiens ziel per ongeluk gevangen zit in het zwakke lichaam van Mu-deok. Ze raakt verstrengeld met Jang Uk, die uit een adellijke familie komt, en wordt zijn dienaar.



High Water | Kijk nu! | 6 afleveringen
De dramaserie is gebaseerd op een daadwerkelijke overstroming, die in 1997 Polen overspoelde. Ook delen van Duitsland en Tsjechië raakten onder water. De serie zoomt in op een klein stadje, en hoe zij zelf omgaan met het dreigende water.

Als een soort Poolse variant van de Nederlandse watersnoodramp volgt het verhaal meerdere mensen, die moeten vluchten of blijven vechten tegen de vloed. Overstromende stadsdelen en een overvol ziekenhuis zorgen voor voldoende drama om kijkers van over de hele wereld te blijven boeien.



Little Women | Kijk nu! | 12 afleveringen
In deze Zuid-Koreaanse dramaserie groeien drie zussen op in armoede, maar onderling kan niets hen stuk krijgen. Ze raken verwikkeld in een groot incident, dat hen ertoe dwingt om het op te nemen tegen de rijkste familie van het land. Maar de vrouwen lijken misschien wel 'little', maar dat zijn ze zeker niet!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen