search
Heroïsch gevecht om de troon in allerlaatste 'House of the Dragon'
Series / Trailer

Heroïsch gevecht om de troon in allerlaatste 'House of the Dragon'

De laatste aflevering van 'House of the Dragon' zit vol epische vechtscenes!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maandag kijken we alweer de allerlaatste aflevering van House of the Dragon op HBO Max. De preview van de tiende aflevering belooft een episch gevecht.

De Dance of the Dragons is in de een-na-laatste aflevering van House of the Dragon dan eindelijk losgebarsten. En die strijd zal in de seizoensfinale alleen nog maar verder worden uitgevochten.

Erfgenaam
Op het sterfbed liet King Viserys in het bijzijn van zijn vrouw Alicent Hightower weten dat hij toch echt wil dat Aegon op de troon belandt.

Alicent dacht daarbij direct aan hun zoon Aegon, maar Viserys bedoelde een andere Aegon. De zoon van Rhaenyra Targaryen.

Zonder Rhaenyra in te lichten over de dood van haar vader, is Aegon (de zoon van Alicent en Viserys) gekroont tot koning. Dat terwijl Rhaenyra was aangewezen als de opvolger van de Iron Throne.

Preview
In een preview van de laatste aflevering, die Black Queen heet, zien we hoe zowel het groene huis (de Hightowers) als het zwarte huis (de Targaryens) alles uit de kast haalt om de titelstrijd van heerser van de zeven koninkrijken te winnen.

De preview van de tiende aflevering van House of the Dragon kijk je hier.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen