search
Netflix komt met handige functie voor je kijkgeschiedenis
Series / Nieuws

Netflix komt met handige functie voor je kijkgeschiedenis

Netflix komt met een handige functie die kijkers de mogelijkheid geeft om hun kijkgeschiedenis naar een nieuw profiel over te zetten.

Netflix heeft een nieuwe functie aan het streamingplatform toegevoegd die het mogelijk maakt om de kijkgeschiedenis en voorkeuren van hun profiel exporteren naar een nieuw account.

Met deze Profile Transfer-functie kunnen gebruikers onder andere hun kijklijst, voorkeuren, aanbevolen films en series en opgeslagen games exporteren naar een nieuw account.

Nieuwe Netflix-functie
Deze functie wordt langzaam uitgerold, dus het is nu nog niet overal mogelijk. Gebruikers krijgen een mail wanneer het in hun regio beschikbaar is. Wanneer de functie toegevoegd is, is deze op de profielpagina te vinden.

Het gaat de laatste tijd allemaal niet zo goed bij Netflix. Er wordt dan ook al een tijdje gekeken naar nieuwe manieren om het platform - en de bijbehorende verdienmodellen - te verbeteren.

Het delen van accounts wordt binnenkort lastiger gemaakt, waardoor deze functie erg goed van pas gaat komen. Dat is natuurlijk geen toeval.

Ook werkt Netflix aan een goedkopere abonnementsvorm met reclames. Films en series worden dan onderbroken door reclames, maar ook staat er minder content op. De prijs is dan het enige voordeel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen