search
In seizoen 3 gedode 'held' keert terug in 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

In seizoen 3 gedode 'held' keert terug in 'The Boys' seizoen 4

Een bekend gezicht uit The Boys keert terug voor het derde seizoen, ondanks dat we hem in seizoen 3 zagen sterven.

Superhelden die sterven in The Boys blijven in de regel ook echt dood, maar dat blijkt niet het geval te zijn voor een bekend gezicht wiens einde we zagen in seizoen 3. Spoilers volgen!

Een gestorven 'held' - en we zetten dat woord tussen aanhalingstekens, want zijn er wel echt helden in The Boys - keert terug voor het vierde seizoen. Tenminste, zijn acteur is in pak op de set van de serie verschenen. Wie is het dan?

Terugkeer in The Boys
We hebben het over Black Noir. De stille superheld in het zwarte pak werd vermoord door Homelander in seizoen 3, maar het lijkt erop dat hij terugkeert voor seizoen 4. Hoe kan dat? Tja, het zijn niet voor niets superhelden, hé!

Maar misschien is het wel helemaal niet Black Noir. Of in ieder geval, niet de Black Noir die we kennen uit de eerste drie seizoenen. Een held volledig gehuld in pak die nooit praat, is namelijk makkelijk te vervangen. Wellicht kiest Homelander ervoor simpelweg een andere man in het pak te stoppen; niemand ziet het verschil immers.

Wat de rol van Black Noir wordt in seizoen 4 van The Boys is dus nog niet duidelijk. We gaan er echter vanzelf achter komen, wellicht volgend jaar. Dan staat The Boys seizoen 4 op gepland om te verschijnen.

Bekijk hier de gelekte setfoto's.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen