Walgelijke voorwerpen verwant aan 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story' aangeboden op internet

Voorwerpen 'Dahmer' te koop op internet

Verschillende voorwerpen van 'Dahmer' worden aangeboden op het wereldwijde web

Bas de Kramer, 19 oktober 2022 15:41

De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story zorgt voor de nodige beroering. De Netflix-serie over de seriemoordenaar die zeventien mannen op gruwelijke wijze om het leven bracht wordt als nogal schokkend ervaren. Anderen willen nu ook graag een graantje meepikken van het succes van de serie.
Taylor James, die de website Cult Collectibles runt vanuit Canada, liet weten dat hij de echte gevangenisbril van de echte seriemoordenaar wil verkopen. Vraagprijs: 150.000 dollar.

Nog meer nare voorwerpen
De website verkoopt nog meer items uit de zogenaamde Jeffrey Dahmer-collectie, waaronder zijn bestek, zijn bijbel en familiefoto’s. Naar verluidt kreeg James de voorwerpen in handen dankzij een voormalige huishoudster van Dahmer's vader.

eBay
Ook op eBay werden er de nodige stukken aangeboden die kunnen worden geassocieerd met de seriemoordenaar. eBay steekt daar nu een stokje voor. Het bedrijf heeft het beleid heeft dat het advertenties verbiedt die haat, geweld en criminele activiteiten verheerlijken. Ook items die nauw verband houden met of ten goede komen aan gewelddadige misdadigers, hun daden of plaats delict in de afgelopen 100 jaar zijn verboden.

Geen Dahmer dus meer op eBay, maar hier nog wel een link naar NETFLIX.

Verdwijnt 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'-serie van Netflix?

Seriemoordenaar-serie 'Dahmer' een gigahit voor Netflix

Bron: TMZ

Lees meer over: Dahmer, gruwelijk, eBay, netflix, bril

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws