Deze intieme scène werd verwijderd uit 'The Big Bang Theory'

Intieme scène van Sheldon werd verwijderd uit de allereerste aflevering

Bas de Kramer, 19-10-2022 15:05

Niet elke opgenomen scène belandt uiteindelijk in een film of serie. Soms blijkt iets achteraf bezien gewoon niet te werken en is iets wat in eerste instantie mooi bedacht was, uiteindelijk toch niet passend voor het verhaal. Iets dergelijks gebeurde al bij de pilot-aflevering van The Big Bang Theory.
In de allereerste aflevering van The Big Bang Theory zat oorspronkelijk een scène waarbij Sheldon en Leonard een hoog IQ-spermabank bezochten. Op deze manier wilden ze snel geld te verdienen om met dit geld een duurder en sneller internetabonnement te kunnen kopen.

Verwijderd uit de serie
Deze scène is uiteindelijk uit de serie verwijderd omdat hij toch niet goed paste bij de karakterontwikkeling van Sheldon. Ze wilden Sheldon in het begin van de serie namelijk veel sociaal onhandiger neerzetten en met deze scène zou de indruk kunnen worden gewekt dat Sheldon sociaal veel handiger zijn en interesse zou hebben en ervaring zou hebben met seks. Producent Chuck Lorre heeft de scène uiteindelijk met terugwerkende kracht uit de serie verwijderd.

Jim Parsons (die Sheldon speelt) zei hierover: "destijds stoorde de scène van de spermabank me niet. Terugkijkend was het niet op zijn plaats, maar de producers konden het niet weten. Niemand wist nog wie Sheldon was, dus het live publiek accepteerde het voor wat het was. Maar het is nu verwarrende informatie, en ik begrijp waarom Chuck het uit de serie heeft gehaald, omdat de aflevering veel sterker en specialer is zonder."

Kijk wat mooie The Big Bang Theory-afleveringen terug op HBO MAX

Bijzonder gerucht rond 'The Big Bang Theory' eindelijk ontkracht

'The Big Bang Theory'-actrice over het grote succes

Bron: Screenrant

Lees meer over: The big bang theory, sheldon, jim parsons, verwijderd

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie