search
Het bekritiseerde einde van 'The Watcher' uitgelegd
Series / Nieuws

Het bekritiseerde einde van 'The Watcher' uitgelegd

Het geheim achter de bekritiseerde einde van de mini-serie 'The Watcher'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans waren niet te spreken over het einde van de mini-serie The Watcher. Deze serie is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar het einde zat niet helemaal lekker bij kijkers.

De regisseur, Ryan Murphy, baseerde de serie op de het verhaal van van 657 Boulevard in Westfield, New Jersey. In dit verhaal werd de familie bedreigd door brieven.

Murphy heeft veel creatieve vrijheid genomen tijdens het maken van deze serie, maar niet voor het einde. De ware identiteit van de briefschrijver wordt namelijk, zoals in het echt, niet bekend gemaakt.

Een serie zonder antwoorden
Wat gebeurde er dan op het einde van The Watcher? De privédetective, Theodora, van de hoofdpersonages wordt opgenomen in het ziekenhuis. Hier geeft ze toe dat zij de brieven verstuurde.

Het huis van de hoofdpersonages was namelijk Theodora's droomhuis en ze woonde hier met alle plezier. Helaas moest ze het huis verkopen, omdat ze het niet kon betalen.

Na de dood van haar man kwam ze erachter dat hij heel veel geld verstopt had. En dus kwam ze met het plan om de familie uit hun huis te drijven.

Op Theodora's begrafenis vertelt haar buurvrouw dat Theodora nooit in dat huis gewoond heeft. Ze heeft dit verhaal alleen maar bedacht, omdat ze de werkelijke briefschrijver nooit heeft kunnen identificeren.

Kijk hier The Watcher



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen