'Friends'-acteur keek de dood regelmatig recht in de ogen

Matthew Perry heeft geworsteld met verslaving en nu deelt hij zijn hoogte- en dieptepunten in zijn nieuwe memoir.

Adrienne Koolen, 20-10-2022 11:43

Het verhaal van Matthew Perry is niet alleen glitter en glamour. De geliefde Friends-acteur heeft namelijk een verleden met verslaving. In zijn nieuwe memoir vertelt Perry over deze moeilijke tijd
Perry, 53, heeft een hartverscheurend memoir geschreven. In Friends, Lovers and the Big Terrible Thing deelt de auteur zijn glorieuze hoogtepunten, maar ook zijn treurige dieptepunten.

Perry draait er niet omheen en begint zijn memoir met de onthulling dat hij op 49-jarige leeftijd bijna een paar keer is gestorven. Toen dit gebeurde vertelde Perry publiekelijk dat hij leed aan een gastro-intestinale perforatie.

Hierdoor lag hij een lange vijf maanden in het ziekenhuis, waarvan twee weken in coma. In een interview met PEOPLE vertelde Perry dat hij toen 2 procent kans had om te overleven.

Het verbergen van zijn toestand
Perry probeerde op de set van Friends zijn toestand te verbergen, maar zijn fysieke veranderingen waren te heftig om niet op te vallen.

Gelukkig stond de cast en crew compleet achter hem en Perry vergelijkt ze met pinguïns. Hij vertelde PEOPLE dat de andere pinguïns een zieke pinguïn blijven helpen, totdat deze weer zelf kan lopen. En dat is wat de rest van de cast voor hem deed.

Nu Perry weer nuchter is, zet hij alles op alles om anderen te helpen die ook geworsteld hebben met een verslaving.
Bron: People

Lees meer over: Friends, Matthew Perry

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader