search
 'Friends'-ster Jennifer Aniston gaat viral in blooper van tijdens de opnames

'Friends'-ster Jennifer Aniston gaat viral in blooper van tijdens de opnames

Het opnemen van een sitcom gaat niet altijd vlekkeloos. Maar het is wel grappig.

Glenn Walsh
Volgens velen een van de leukste en meest geliefde sitcoms aller tijden blijft toch wel Friends. Het is inmiddels al 18 jaar niet meer op de buis, maar blijft onverminderd populair. Sinds de opkomst van online video's doen de bloopers het ook goed. Zo gaat een blooper van Jennifer Anniston nu viral.

In de aflevering The One With Joey's New Brain uit seizoen zeven discussiëren Phoebe (Lisa Kudrow) en Rachel (Jennifer Aniston) over wie er uit mag gaan met de leuke jongen die zijn telefoon achterliet in koffietent Central Perk. Jennifer Aniston belt de telefoon van de leuke jongen om te bewijzen dat Phoebe deze van haar had gestolen.

Jeugdsentiment en reünie
Maar dit is natuurlijk maar één van de vele andere bloopers en video's van Friends. De serie liep van 1994 tot 2004. Zo is er dus niet alleen tien jaar aan reguliere afleveringen maar ook 10 jaar aan bijbehorend materiaal van achter de schermen.

In 2021 kwamen de sterren nog even bij elkaar voor de Friends reünie. Jennifer Aniston vertelt hier dat dat niet heel gemakkelijk ging. Desondanks werd de reünie enorm goed bekeken. Wellicht dat de bekende blooper ook besproken is tijdens de samenkomst.

Nog eens alles van Friends terugkijken? Je vindt alle afleveringen op HBO Max.

Bekijk op instagram

Aanbevolen artikelen