Fans misten hint naar identiteit van Stranger in 'The Rings of Power'

Fans misten hint over Stranger in 'Rings of Power'

De vraag blijft wie nou precies The Stranger is, maar met deze hint komen we weer een stap dichter bij de ware identiteit.

Adrienne Koolen, 21 oktober 2022 11:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gedurende het hele seizoen van Lord of The Rings: Rings of Power wilden fans weten wie The Stranger was. Ze zochten naar aanwijzingen en kwamen met de wildste theorieën.
Nu onthult acteur Daniel Weyman, die The Stranger speelt, een subtiele hint over de identiteit van The Stranger. En veel fans hebben deze hint helemaal over het hoofd gezien.

Vorige week eindigde de serie met een sterke finale, maar het is nog steeds niet bekend wie The Stranger is. Er zijn dus nog genoeg vragen die beantwoord moeten worden.

Een subtiele hint
Weyman vertelde niet alleen dat Halbrand (gespeeld door Charlie Vickers) inderdaad Sauron is. Ook gaf hij meer informatie over de identiteit van The Stranger.

Het leek even alsof Sauron The Stranger was, maar dat bleek in de finale toch niet te kloppen. Maar wie is het dan wel?

Daar geeft Weyman geen concreet antwoord op, maar hij komt wel met een hint die bijna iedereen over het hoofd gezien heeft.

Hij vertelt namelijk dat de rafelige mantel van The Stranger zich evolueert en regenereert door het seizoen heen.

Weyman zegt er dit over The Stranger in een interview met TVLine: “Ik weet niet of het mensen is opgevallen, maar het kostuum verandert een beetje in de loop van het seizoen. Het feit dat ze The Stranger omsingelden betekende dat ze zichzelf subtiel veranderden en aanpasten. Het is alsof ze allemaal naar binnen zijn getrokken, en zo gaat het van een heel groot, wild kostuum naar meer een kostuum van een Istari.”

Kijk hier Rings Of Power
Bron: Screenrant

Lees meer over: Lord of The Rings, Rings of Power, Stranger

Populair nieuws