search
Deze sterk ontvangen serie op Netflix werd al na 1 seizoen gecanceld
Series / Featured

Deze sterk ontvangen serie op Netflix werd al na 1 seizoen gecanceld

The Irregulars verscheen in 2021 maar werd na slechts één seizoen gestopt door de streamer.

Netflix heeft al heel wat originele series online gezet, maar niet iedere serie weet voldoende te presteren om ook te worden vernieuwd voor een tweede seizoen. In 2021 was het al snel einde oefening voor de serie The Irregulars.

Deze bovennatuurlijke tienerserie is gebaseerd op het werk van Sir Arthur Conan Doyle. Voorafgaand aan de release werd de serie geprezen om zijn spannende plot en briljante jonge cast.

Maar de productiekosten tegenover het aantal kijkers hebben er waarschijnlijk toe geleid dat Netflix de serie heeft gecanceld.

The Irregulars gecanceld na één seizoen
In de serie ontmoeten we een groep tieners die in de straten van Victoriaans Londen wonen. Ze staan bekend als de Irregulars en werken voor John Watson (Royce Pierreson) om een toenemend aantal bovennatuurlijke misdaden op te lossen. En dan gaan ze ook nog op zoek naar Sherlock Holmes.

Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de serie op een prima 80 procent na 40 recensies. Het publiek was minder tevreden, gezien de 53 procent als audience score.

Het eerste en enige seizoen van The Irregulars verscheen op 26 maart 2021 op Netflix en heeft acht afleveringen. Bekijk de serie nu hier op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen