search
Nieuwe toptitel van Netflix krijgt een pakkende trailer
Films / Nieuws

Nieuwe toptitel van Netflix krijgt een pakkende trailer

Volgens heel wat experten maakt de film bijna met zekerheid kans op een Oscar...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt door veel filmliefhebbers sterk uitgekeken naar het verschijnen van de film Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths. In de wandelgangen wordt nu reeds gefluisterd dat dit zomaar eens één van de belangrijkste kanshebbers voor een Oscar van dit jaar zou kunnen worden.

Het eerste wat opvalt is dat de Netflix-film Bardo een project is van regisseur Alejandro G. Iñárritu. Dat kunnen we ondertussen als best opvallend bestempelen omdat het alweer zo'n slordige zeven jaar geleden is dat er nog eens een film van zijn hand verscheen.

De laatste film welke door Alejandro G. Iñárritu werd geregiseerd was nochtans niet van de minste. Het ging daarbij namelijk om The Revenant met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio. De film werd niet alleen een groot succes, daarnaast wist ze ook zomaar even vier Oscars in de wacht te slepen.

Nieuwe kanshebber op een Oscar
Ondertussen zijn we dus toe aan de nieuwe film Bardo/i]. Hiervoor geldt dat de eerste trailer die door Netflix de wereld werd ingestuurd behoorlijk mysterieus, maar tegelijkertijd ook zeer indrukwekkend oogt.

De film zou het verhaal vertellen van de Mexicaanse journalist Silverio die na het ontvangen van een grote prijs terug wil keren naar zijn geboorteland. Die op het eerste zicht eenvoudige reis pakt in de praktijk echter helemaal anders uit.

[i]Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths
verschijnt op 16 december op streamingdienst Netflix. De eerste beelden zijn hieronder echter al te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen