3 net zo fantastische series als 'House of the Dragon'

Weet je na de seizoenfinale niet wat je met jezelf aanmoet? Zet dan snel één van deze series op!

Mitchell van Vuren, 25-10-2022 22:34

Wat te kijken na House of the Dragon? Waan jezelf nog net wat langer in een fantasywereld met deze 3 topseries, die zijn uitgebracht door verschillende streamingdiensten. Of start natuurlijk, als je dat nog niet gedaan hebt, met Game of Thrones!
His Dark Materials | HBO Max | 2 seizoenen
Gebaseerd op een wereldwijd succesvolle fantasyreeks (ook bekend van de film The Golden Compass) verhaalt de serie over het weeskind Lyra, dat leeft in een wereld waar elk mens vergezeld wordt door een 'spirit animal'. Lyra's zoektocht naar een ontvoerde vriend brengt een sinister complot aan het licht waarbij gestolen kinderen betrokken zijn, en verandert in een zoektocht om een mysterieus fenomeen genaamd Stof te begrijpen.

Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde bestemming, raken haar vriend en zijzelf verwikkeld in een oorlog tegen hemelse machten. In november 2022 zal het derde seizoen uitkomen bij HBO Max, dus het is tijd om snel te gaan kijken!

The Wheel of Time | Prime Video | 8 afleveringen
Gebaseerd op de boeken van Robert Jordan speelt het verhaal zich af in een complexe magische wereld, waar de komst van een mannelijke magiër koste wat het kost voorkomen moet worden.

Onder een groep lijkt deze gevreesde man zich te bevinden, maar wie is het? Gedurende een uitputtende zoektocht komt de waarheid aan het licht, die de wereld voorgoed zal veranderen.

The Sandman | Netflix | 11 afleveringen
Morpheus, de personificatie van dromen, wordt in 1916 gevangen genomen in een sinister ritueel. Na 106 jaar gevangen gehouden te zijn, ontsnapt hij en gaat op pad om de orde te herstellen in zijn dromenrijk.

Lees meer over: house of the dragon, game of thrones, the sandman, his dark materials, the wheel of time

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie