search
Nieuwe Netflix-docuserie blijkt opnieuw gruwelijk spannend
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-docuserie blijkt opnieuw gruwelijk spannend

De nieuwe reeks vertelt het verhaal van de verdwijning van de 15-jarige Emanuela...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft dit jaar zowat de ene interessante en boeiende docuserie na de andere op ons losgelaten. Deze keer is het de beurt aan de reeks Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi en ook die blijkt weer op heel wat interesse te kunnen rekenen.

Reeds van zodra Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi werd aangekondigd deed ze het nodige stof opwaaien. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want op verschillende momenten wordt gesuggereert dat het Vaticaan meer zou weten over de verdwijning van de 15-jarige Emanuela.

Veel mensen stellen zich na het bekijken van de docuserie de vraag hoe het komt dat dit mysterie nog steeds niet is opgelost. Anderen vragen zich dan weer af waarom het Vaticaan hier niet verantwoordelijk voor wordt gehouden.

Verdwijning
Concreet gaat de nieuwe Netflix-docuserie dieper in op de verdwijning van de 15-jarige Emanuela Orlandi. Het meisje verdween in het jaar 1983 nadat ze muziekles had gevolgd in de Italiaanse hoofdstad Rome. Uiteindelijk zou de zaak uitgroeien tot één van de meest mysterieuze gebeurtenissen ooit welke zich heeft afgespeeld binnen de muren van het Vaticaan.

Maar liefst 39 jaar lang bleef het onduidelijk wat er precies met het meisje was gebeurd. Spannend? Mysterieus? Meeslepend? Allemaal kernwoorden van deze geweldige nieuwe docuserie.

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi is nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen