search
Nieuw op Netflix: De gruwelijk spannende horrorserie 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities'

Nieuw op Netflix: De gruwelijk spannende horrorserie 'Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities'

Elke dag worden er twee gloednieuwe afleveringen toegevoegd van de reeks...

Geoffrey Ketels
Voor liefhebbers van horror is zowat de beste periode van het jaar aangebroken. Vanaf vandaag is op Netflix alvast de gloednieuwe, spannende horrorserie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities te bekijken.

Toen Netflix de reeks voorstelde werd meteen duidelijk dat het gaat om een zogenaamde anthologieserie. Dit betekent dat elke aflevering je als kijker een op zichzelf staand verhaal vertelt. Bij monde van Netflix zelf werd eerder al aangegeven dat het stuk voor stuk angstaanjagende verhalen zijn die je op het puntje van je stoel zullen doen belanden.

2 afleveringen
Voor de eerste drie afleveringen van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities geldt dat ze zijn gebaseerd op een aantal korte verhalen die door Guillermo del Toro zelf zijn geschreven. Opvallend, het is deze keer niet zo dat del Toro zelf de regie van de reeks op zich neemt. Daarvoor doet hij een beroep op acht verschillende, getalenteerde regisseurs.

Vanaf vandaag zijn de eerste twee afleveringen van de gloednieuwe horrorserie te bekijken op Netflix. Lang hoeven fans echter niet te wachten tot ook de andere afleveringen worden toegevoegd. De komende drie dagen worden namelijk telkens twee nieuwe afleveringen toegevoegd. De finale afleveringen zullen dus te zien zijn vanaf komende vrijdag.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze gruwelijke, nieuwe horrorserie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Aanbevolen artikelen