Gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar

Een abonnement afsluiten op de nieuwe streamingdienst kan voor net geen 7 euro per maand...

Geoffrey Ketels, 25-10-2022 17:04

Het landschap met streamingdiensten in Nederland is vandaag weer een stukje groter geworden. Vanaf nu is ook in ons land SkyShowtime immers beschikbaar. Dat geldt niet voor de Belgen. Of en wanneer de streamingdienst naar onze zuiderburen komt is voorlopig nog niet bekend.
Los van het feit of mensen zitten te wachten op nog meer streamingdiensten moet het gezegd dat de bibliotheek van SkyShowtime behoorlijk indrukwekkend is te noemen. Zo zijn er op de streamingdienst films te bekijken van Paramount en Universal. Daarnaast zullen ook nieuwe series te streamen zijn van onder meer Showtime, Paramount+, Sky Studios evenals Peacock.

6,99 euro per maand
Standaard is het zo dat je voor een abonnement op SkyShowtime een prijs moet betalen van 6,99 euro per maand. Dit gezegd hebbende is het mogelijk voor vroege abonnees om een levenslange korting te verwerven.

De levenslange korting die bemachtigd kan worden bedraagt 50 procent op de abonnementsprijs van 6,99 euro. Het enige wat je daarvoor moet doen is een abonnement afsluiten voor 6 december. Je betaalt dan dus met andere woorden slechts 3,49 euro per maand. Let wel, zeg je, je abonnement op een bepaald ogenblik op? Dan komt deze korting uiteraard te vervallen.

In ieder geval, ben jij nog op zoek naar een andere streamingdienst om gebruik van te maken buiten of naast met name Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+ of Prime Video? Dan zou een abonnement nemen op de gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime het overwegen waard kunnen zijn.

Lees meer over: SkyShowtime, series, serie, film, films, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws

Laatste serienieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in