search
Nieuwe serie op Netflix reeds tijdens productie gecanceld
Series / Nieuws

Nieuwe serie op Netflix reeds tijdens productie gecanceld

In het midden van de productie heeft Netflix een streep door het project getrokken...

Het gebeurt niet vaak, maar vandaag is bekend gemaakt dat de nieuwe animatieserie Bad Crimes reeds tijdens de productie door Netflix is gecanceld. Het project heeft laten weten wel op zoek te gaan naar een ander platform.

Bad Crimes wordt bestempeld als een komische animatieserie waarvan de stemmen worden ingesproken door namen als Nicole Byer en Lauren Lapkus. Verantwoordelijke maker van de serie is Nicole Silverberg. De productie is dan weer in handen van Greg Daniels en Mike Judge.

De nieuwe animatieserie werd voor het eerst aangekondigd in januari van dit jaar. Netflix gaf toen aan dat er in totaal tien afleveringen van de animatieserie zouden verschijnen. Silverberg zelf uitte toen ook meteen haar enthousiasme om samen te kunnen werken met Netflix.

Grendel
Ondanks het feit dat het cancellen van een serie nog tijdens de productie niet zo vaak voorkomt is het nog niet bepaald lang geleden dat dit ook al eens gebeurde. Toen trok Netflix de stekker uit de reeks Grendel.

Wat de reden is waarom Bad Crimes is gecanceld door Netflix is niet bekend. Wel heeft de productie laten weten op zoek te gaan naar een andere partner om de serie alsnog gelanceerd te krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen