search
Netflix-kijkers verrast door wel erg opmerkelijke scène in nieuwe dramareeks
Series / Nieuws

Netflix-kijkers verrast door wel erg opmerkelijke scène in nieuwe dramareeks

Op social media gaat één bepaalde scène uit \'Sagrada familia\' wel erg vaak over de tongen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanstalige (drama)series staan er om bekend niet zelden pittige vrijscènes te bevatten. De gloednieuwe reeks Sagrada familia die op Netflix te bekijken is vormt daarop geen uitzondering. Toch heeft één bepaalde scène de kijkers behoorlijk weten te verbazen.

Sagrada familia vertelt het verhaal van een familie die van plan is om een nieuw leven te beginnen. Voor dat nieuwe leven willen ze graag verhuizen naar de Spaanse hoofdstad Madrid. De reden voor de verhuis? De familie hoopt op die manier hun duistere geheim achter zich te kunnen laten. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig als gedacht.

Geschokt
In eerste instantie ontvangt de nieuwe Spaanse dramaserie heel wat lovende reacties. Ook op gespecialiseerde websites weet ze een meer dan degelijke score neer te zetten. Dat er onder meer op social media heel wat wordt gepraat over deze reeks is echter niet per definitie het gevolg van de boeiende verhaallijn, maar wel van één bepaalde scène die in de reeks te zien is.

Op een bepaald ogenblik is er in de serie een wel erg expliciete scène te zien waarin (en we trachten ons zo beschaafd mogelijk uit te drukken) de tong van de ene bedpartner de kont van de ander bereikt. Dat dit vol in beeld wordt gebracht vinden heel wat kijkers toch best opmerkelijk.

Wil je deze expliciete scène en wellicht de volledige reeks ook bekijken? Dat is mogelijk op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen