search
Deze aantrekkelijke actrices pakten bijna de rol van Penny in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Deze aantrekkelijke actrices pakten bijna de rol van Penny in 'The Big Bang Theory'

Bekende actrices die de rol van Penny in 'The Big Bang Theory' bijna hadden.

Wist je dat Kaley Cuoco bijna niet de hoofdrol speelde in The Big Bang Theory? In het veelbesproken boek van Jessica Radloff's The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series worden details onthuld over het castingproces van Penny, gespeeld door Kaley Cuoco.

Kaley Cuoco werd in eerste instantie namelijk afgewezen voor deze rol. De Penny die wij als kijker hebben leren kennen, is bruisend en optimistisch. Dat was echter niet altijd het idee. Het personage was in eerste instantie wat cynischer en ongelukkiger bedacht en Kaley Cuoco past niet goed bij deze sfeer.

Marvel-actrice was bijna Penny
Om de juiste actrice te casten werden nogal wat actrices uitgenodigd voor de castings. Marvel-ster Marisa Tomei (bekend is van films zoals Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming en Avengers: Endgame) had deze rol destijds bijna te pakken!

Nog meer grote namen
Andere actrices, zoals Tara Reid, Elizabeth Berkley en Amanda Walsh, werden ook uitgeprobeerd voor de rol. Jodi Lyn O'Keefe kreeg uiteindelijk de rol in de pilot. De producers waren toch nog steeds niet tevreden en besloten het profiel van het personage toch nog te wijzigen.

Een jaar later werd Kaley Cuoco gebeld voor een tweede casting voor de nieuwe zonnigere versie van het personage, wat haar de rol van Penny opleverde!

Kijk de serie nog eens terug op HBO Max.

Veel fans teleurgesteld in einde 'The Big Bang Theory'. Kaley Cuoco is het met ze eens!

Deze intieme scène werd verwijderd uit 'The Big Bang Theory'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen