search
Zo win je je eigen straaljager volgens aankomende Netflix-serie
Series / Trailer

Zo win je je eigen straaljager volgens aankomende Netflix-serie

De sleutel tot dit geheim is heel, heel veel Pepsi drinken.

Het klinkt te bizar om waar te zijn, en dat was ook de intentie van Pepsi: door zegeltjes te sparen een straaljager winnen. In de vierdelige documentaire-reeks Pepsi, Where's My Jet gaat student John Leonard tot het uiterste om die straaljager van de reclamestunt toch te krijgen. Bekijk de grappige trailer hieronder!

Met een vette knipoog naar de cultfilm Dude, Where's My Car brengt Netflix een nieuwe documentaire-reeks uit over het ongelooflijk verhaal van John Leonard. Hij maakte het zijn levensmissie om de beloofde straaljager uit de reclame te krijgen, maar Pepsi was daar niet al te blij mee.

Volgens de reclame moest een fervent drinker zeven miljoen Pepsi-punten inleveren bij het frisdrankbedrijf om een AV-8 Harrier II straaljager te krijgen. Maar toen Leonard met de punten op de proppen kwam, verklaarde het bedrijf geschokt dat het allemaal een grap was. Een absurde rechtszaak volgde...

Bijna naar Netflix
In vier afleveringen zet Netflix het bizarre gebeuren uiteen. Vanaf 17 november zal de documentaire te vinden zijn bij de streamingdienst.

Bekijk hieronder vast de trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen