search
Boek 'Winds of Winter' van George R.R. Martin is bijna af
Series / Nieuws

Boek 'Winds of Winter' van George R.R. Martin is bijna af

In een podcast laat de 'Game of Thrones'-schrijver weten dat het boek voor driekwart af is.

Goed nieuws voor fans van de boeken van George R.R. Martin. De Game of Thrones-schrijver laat weten dat het boek Winds of Winter bijna af is.

In een livestream met uitgeverij Random House sprak George R.R. Martin over de nieuwste serie House of the Dragon en zijn langverwachte boek Winds of Winter.

George R.R. Martin
Volgens de schrijver wordt het een groot en dik boek. "Het is een uitdagend verhaal. Het wordt waarschijnlijk een nog veel groter boek dan alle voorgaande delen uit de serie."

Zijn eerdere werken The Dance of Dragons en Storm of Swords waren de twee grootste boeken in de serie. Ze waren allebei ongeveer 1500 manuscriptpagina's. "Ik denk dat deze nog langer zal zijn dan dat, tegen de tijd dat ik hem af heb."

Script
Het script is volgens de schrijver voor driekwart af. "Misschien. Maar dat is niet 100 provent zeker. Ik moet er dus nog aan blijven werken."

Wanneer hij verwacht dat het af is? Daarover doet hij geen uitspraken. "Die voorspellingen heb ik opgegeven. Daarmee blijven mensen me alleen maar pushen. Op een dag zal het gebeuren. En dan komt het eruit."

De stream met George R.R. Martin is in onderstaande Tweet terug te kijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen