search
Netflix kondigt kerstfilm 'Christmas on Mistletoe Farm' aan

Netflix kondigt kerstfilm 'Christmas on Mistletoe Farm' aan

De ongetwijfeld hartverwarmende kerstfilm zal vanaf eind november te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels
Traditioneel verschijnen er elk jaar opnieuw een aantal gezellige, sfeervolle en veelal hartverwarmende kerstfilms. Ook dit jaar is dat niet anders. Netflix heeft nu in ieder geval de komst van Christmas on Mistletoe Farm aangekondigd.

Christmas on Mistletoe Farm vertelt het verhaal van een weduwnaar die vlak voor Kerstmis een boerderij erft. Deze erfenis zorgt er ook voor dat hij zich moet aanpassen aan het dorpsleven en dat verloopt niet meteen van een leien dakje. De kinderen van de brave man bundelen al hun krachten en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat hun vader op de boerderij blijft wonen.

23 november
Voor heel wat mensen geldt dat ze op dit ogenblik wellicht nog niet meteen denken aan de feestdagen. Toch staat het vast dat ze langzaam maar zeker dichterbij sluipen. Op deze gloednieuwe kerstfilm is het alvast niet erg lang meer wachten. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat ze reeds vanaf 23 november te streamen zal zijn.

Verantwoordelijk voor de regie van Christmas on Mistletoe Farm is Debbie Isitt. Zij was in het verleden onder meer ook verantwoordelijk voor de Nativity films. Het is voor het eerst dat ze de handen in elkaar slaat met 's werelds grootste streamingdienst.

In ieder geval, voor fans van kerstfilms is dit alvast een nieuwe titel om aan de watchlist toe te voegen!

Aanbevolen artikelen