search
Eerste beelden uit seizoen 3 van 'Blood & Water' van Netflix nu te zien
Series / Nieuws

Eerste beelden uit seizoen 3 van 'Blood & Water' van Netflix nu te zien

Netflix heeft onlangs de trailer van het derde seizoen van 'Blood & Water' gereleased.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met het nieuwe seizoen in zicht heeft Netflix de trailer van de serie Blood & Water gereleased. Hierin krijgen we alvast een voorproefje van de problemen waarin de tieners dit seizoen verwikkeld raken.

Na de succesvolle eerste twee seizoenen heeft Netflix ook een derde seizoen aangekondigd. De serie zal kijker snel weer verwelkomen op Parkhurst High.

De Zuid-Afrikaanse serie met Ama Qamata, Khosi Ngema, Gail Mabalane, en Thabang Molaba in de hoofdrollen verteld het verhaal van een meisje genaamd Puleng. Puleng woont in Kaapstad samen met haar zus die gekidnapt is en in mensenhandel terecht is gekomen.

Samen met haar vriendin Fikile probeert Puleng het duistere verleden van haar familie op te lossen.

Waar gaat het nieuwe seizoen over?
Via News 24 deelde Netflix in een pers release kort de inhoud van seizoen 3. "after an explosive second season finale, the Parkhurst faves are back for yet another school term where new tensions and dramas unfold", aldus een woordvoerder van Netflix.

Ook werd er gezegd dat Pulang en Fikile dit seizoen eindelijk dichter bij de waarheid zullen komen. De trailer weet de spanning al op te bouwen met de zin "same friends, fresh blood, new waters".

Het nieuwe seizoen zal vanaf 25 november 2022 op Netflix te zien zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen