search
Netflix kondigt nieuwe, gruwelijk spannende docuserie aan over seriemoordenaar
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe, gruwelijk spannende docuserie aan over seriemoordenaar

De kans is groot dat ook dit waargebeurde verhaal terug een absolute hit wordt voor Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De docuseries die door Netflix de laatste tijd op de wereld worden losgelaten zijn niet zelden om duimen en vingers van af te likken. Nu kondigt de streamingdienst Capturing the Killer Nurse aan en ook die reeks belooft weer heel wat goeds.

De docureeks Capturing the Killer Nurse vertelt het verhaal van seriemoordenaar Charlie Cullen. De kans is groot dat je deze naam recent ook al eens hebt horen vallen. De seriemoordenaar heeft immers uiteraard ook een rol in de recent verschenen thriller op Netflix The Good Nurse.

Charlie Cullen was een verpleger met veel ervaring die getrouwd was en bovendien een goede relatie onderhield met zijn collega's van het Somerset Medical Center in het Amerikaanse New Jersey. Tot dusver alleen maar goed nieuws, ware het niet dat hij op vandaag ook wordt bestempeld als één van de meest productieve seriemoordenaars uit de geschiedenis.

Honderden slachtoffers
Productief is de seriemoordenaar in ieder geval zeker geweest. Tot op vandaag is het niet bekend hoeveel slachtoffers hij daadwerkelijk zou hebben gemaakt. Verschillende bronnen hebben het echter over mogelijks honderden slachtoffers.

In de docuserie komen verschillende interviews aan bod met verplegers evenals met de rechercheurs die op de zaak werden gezet. Ook verschillende audiofragmenten van Cullen zelf zijn in de reeks verwerkt.

Wie de gloednieuwe docuserie Capturing the Killer Nurse wil bekijken moet daarvoor nog even geduld koesteren. Ze is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 11 november 2022. Tot dusver werd er nog geen trailer de wereld ingestuurd.

Aanbevolen artikelen