search
Nieuw op Netflix: 'The Bastard Son & The Devil Himself'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Bastard Son & The Devil Himself'

De langverwachte en veelbelovende fantasyreeks is vanaf nu te streamen op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is al vrij veel gezegd en geschreven over de gloednieuwe fantasyserie The Bastard Son & The Devil Himself. Vanaf vandaag is ze dan eindelijk te bekijken op streamingdienst Netflix.

In The Bastard Son & The Devil Himself maken we kennis met de zestienjarige Nathan. Hij is de buitenechtelijke zoon van een erg gevaarlijke heks. De vrees bestaat dat Nathan in de voetsporen van zijn vader gaat treden waardoor hij al zijn hele jeugd nauwlettend in het oog wordt gehouden.

Langzaam maar zeker blijkt de grens tussen goed en slecht te vervagen. Samen met de ietwat ondeugende Annalise en de charismatische Gabriel probeert Nathan te achterhalen wie hij nu werkelijk is.

Boeken
Het verhaal van de reeks is gebaseerd op de boeken Half Bad die op de markt zijn gebracht door Sally Green. Een leuk weetje is bovendien dat er in de serie nieuwe muziek werd opgenomen van de populaire Britse popgroep met de opmerkelijke naam Let's Eat Grandma.

De trailer die eerder reeds door Netflix de wereld in werd gestuurd laat alvast het beste vermoeden. Wil je graag deze gloednieuwe fantasyserie zelf kunnen bekijken? Dat is vanaf vandaag mogelijk op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen