search
Deze Sheldon-scène is terecht uit herhaling 'The Big Bang Theory' geknipt
Series / Nieuws

Deze Sheldon-scène is terecht uit herhaling 'The Big Bang Theory' geknipt

Spermabank scène paste achteraf niet bij het personage Sheldon Cooper

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Big Bang Theory is nog steeds razend populair en herhalingen op TV zorgen ervoor dat die populariteit nog lang niet voorbij is. Toch zal de oplettende kijker één bepaalde verhaallijn uit de eerste aflevering missen.

In zijn boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series laat Chuck Lorre, die samen met Bill Prady de serie bedacht heeft, de lezer achter de schermen kijken.

Een slecht gevoel
Sheldon Cooper (gespeeld door Jim Parsons) is in veel opzichten de hoofdpersoon in de serie. Ook als hij er niet is gaat het vaak over hem. Toch vertelt Lorre in zijn boek dat ze bij één bepaalde verhaallijn achteraf geen goed gevoel hadden.

In de eerste aflevering van de show bezoeken Sheldon en Leonard (Johnny Galecki) een spermabank in de hoop extra geld te verdienen om de wi-fi in het appartement van de twee personages te verbeteren.

"Dit voelde achteraf helemaal niet goed," vertelt Lorre, "het past totaal niet bij het personage van Sheldon Cooper, die zijn DNA juist niet lichtzinnig weg zou geven; zijn potentiële afstamming was te belangrijk voor hem, gezien zijn hoge IQ". In latere seizoenen zo ook blijken dat Sheldon erg rijk zou zijn, wat de verhaallijn nog overbodiger maakte.

Acteur Jim Parsons was het helemaal eens met het veranderen van de pilot-episode.

The Big Bang Theory is ook te zien op HBO MaxInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen