search
Heel Nederland smult van deze zonnige Netflix-hit
Series / Trailer

Heel Nederland smult van deze zonnige Netflix-hit

De serie wist zich razendsnel de Nederlandse Netflix Top 10 in te werken.

Ongeveer een week staat de romantische serie From Scratch pas op Netflix, en nu al heeft de serie de harten van vele Nederlanders kunnen veroveren. Logischerwijs prijkt de serie nu in de Nederlandse Netflix Top 10. Misschien wat voor jou? Bekijk de trailer snel hieronder!

In de serie vindt een kunstenares de liefde in Italië wanneer ze een charmante chefkok ontmoet. Maar hun relatie loopt, uiteraard, volledig uit de hand, en jaagt de personages over verschillende continenten en door verschillende culturen.

Waardering van de serie
Recensent Dieuwertje Deutekom was niet bijzonder te spreken over de romkom met Zoe Saldana. Ze zei: "De makers van 'From Scratch' hebben op geen enkele manier enige originaliteit aan dit gegeven weten toe te voegen. Sterker nog, de serie zit boordevol clichés, voorspelbare verhaallijnen en beledigende stereotypen."

Naast de pakkende muziek ziet Deutekom geen enkele ander aspect aan de serie om goed te vinden in haar recensie. Het resultaat: 1 ster.

Toch benieuwd geworden of de miniserie de perfecte foute romkom voor jou is? Bekijk dan de serie bij Netflix of bekijk de trailer hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen