search
'Cobra Kai'-ster bulkt van het zelfvertrouwen voor seizoen 6
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-ster bulkt van het zelfvertrouwen voor seizoen 6

De 'Karate Kid' zelf weet natuurlijk het fijne van het aankomende seizoen.

Na vijf seizoenen Cobra Kai is het een kwestie van tijd voordat Netflix het zesde seizoen aankondigt. Zeker gezien het succes van de serie. Volgens de ster van de films en de serie komt het allemaal meer dan goed.

Onlangs bracht Ralph Macchio zijn memoires Waxing on: The Karate Kid & Me uit. De acteur speelde de hoofdrol van Daniel LaRusso in de Karate Kid films en in de serie Cobra Kai dat is gebaseerd op de films. In een interview ter promotie van zijn nieuwe boek werd hem ook gevraagd naar de ontwikkelingen van seizoen zes.

Niks in het leven is gegarandeerd
In het interview geeft Ralph Macchio aan dat er officieel nog niets bekend is. Netflix is nog niet met de bevestiging gekomen. Maar hij heeft er bijzonder veel vertrouwen in dat het zesde seizoen er gewoon aan gaat komen. Er wordt in ieder geval momenteel al veel besproken.

Het afgelopen vijfde seizoen is ook nog maar net uit. Afgelopen september werden de tien afleveringen van het laatste seizoen online gezet. Nog een reden dat ook veel fans het zesde seizoen zien gebeuren is dat het laatste seizoen met wel zo'n enorme cliffhanger werd afgesloten dat het wel heel schokkend zou zijn als het allemaal niet doorgaat.

Voorlopig is het nog even wachten dus. Kijk in de tussentijd alle afleveringen van Cobra Kai op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen