search
Eindejaarsknaller van Disney+ krijgt betoverende trailer
Series / Nieuws

Eindejaarsknaller van Disney+ krijgt betoverende trailer

Disney heeft de eerste trailer gedeeld van een nieuwe kerstserie, genaamd The Santa Clauses.

Disney heeft ons op een vroeg kerstcadeautje getrakteerd door een trailer te delen van een eindejaarsknaller, namelijk een kerstserie! Bekijk hier de trailer van The Santa Clauses.

In The Santa Clauses komt de kerstman met wat breaking news: hij gaat met pensioen! En ja, zoals een personage in de trailer daarop zegt: "Wow, ik wist niet eens dat je dat kon doen!"

Trailer The Santa Clauses
The Santa Clauses is het langverwachte vervolg op Santa Clause. Een aantal van de geliefde cast keert terug: Eric Lloyd als Scotts zoon Charlie, en David Krumholtz als de elf Bernard.

De uit zes afleveringen bestaande serie gaat dus over Tim Allens Scott, die doorheeft dat hij de vijfenzestig jaar bijna heeft bereikt en niet voor altijd de kerstman kan zijn. Ook beseft hij dat zijn kinderen een normaal leven verdienen nadat ze altijd op de Noordpool geleefd hebben.

Dus gaat The Santa Clauses over de zoektocht naar een nieuwe kerstman, terwijl de huidige kerstman zich voorbereidt op een leven iets dichter bij de rest van de beschaving.

Een première van twee afleveringen is 16 november op Disney Plus te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen