Prime Video voegde deze series nieuw toe

Ook Prime Video maakt er een feestje van deze dagen vol nieuwe series.

Jim Pedd, 30-10-2022 09:47

Elke zondag kijken we naar de nieuwe toevoegingen op de grootste streamingdiensten van dit moment. Deze zondag is Prime Video aan de beurt!
Killer Camp (1 seizoen): Killer Camp' is een reality-horror-whodunnit waarbij een groep vreemden moet uitzoeken wie van hen een 'moordenaar' is, zodat ze kunnen voorkomen dat ze worden 'opgegooid' en de grote geldprijs winnen. De kampeerders wonen, slapen en spelen samen in hun retro-lodge aan het meer uit de jaren 80 in de VS, terwijl de moordenaar in hun midden onopgemerkt probeert te blijven.

Het Proces dat niemand wou (1 seizoen): Stagiaire Helena en actrices Liesa Naert en Ella-June Henrard vertellen hun verhaal, terwijl we ons langzaam een beeld vormen van de onderliggende problematiek in de zaak-De Pauw.

The Devil's Hour (seizoen 1): Peter Capaldi en Jessica Raine spelen de hoofdrollen in deze meeslepende psychologische thriller in zes delen. Lucy wordt elke nacht wakker om precies 3.33 uur. Ze begrijpt al een tijd niets meer van haar leven. Maar de antwoorden zijn ergens te vinden, aan het eind van een spoor van brute moorden.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Peripheral (S01E03)
Star Trek: Lower Decks (S03E10)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws