'The Witcher' Henry Cavill in Netflix topserie stopt ermee!

'The Witcher' stopt ermee en moet worden vervangen door een andere hoofdrolspeler

Bas de Kramer, 29-10-2022 22:17

Behoorlijk onverwacht nieuws ten aanzien van Netflix hitserie 'The Witcher'. Henry Cavill stopt in zijn hoofdrol als Geralt of Rivia na het derde seizoen. Er is immers ook al een vervanger bekend en wat voor één!
Niemand minder dan filmster Liam Hemsworth (bekend van The Hunger Games) zal Henry Cavill vervangen in het vierde seizoen van de serie.

Derde seizoen nog geen wijziging
In het derde seizoen, dat pas in de zomer van volgend jaar wordt uitgezonden, zal Cavill de rol nog spelen. Eerder deze week onthulde Cavill al dat hij zal terugkeren in de rol van Superman. Nu maakt hij dus ook bekend te stoppen als Geralt of Rivia:"Mijn reis als Geralt of Rivia was gevuld met monsters en avonturen, maar helaas, ik zal mijn medaillon en mijn zwaarden voor seizoen 4 moeten neerleggen."

Verklaring Hemsworth
Hemsworth zelf zegt in een verklaring: "Als Witcher-fan ben ik dolgelukkig met de mogelijkheid om Geralt of Rivia te spelen. Henry Cavill is een ongelooflijke Geralt geweest en ik ben vereerd dat hij mij nu de kans geeft de teugels van hem over te nemen en hij mij toestaat de zwaarden van de Witte Wolf op te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur."

Kijk de serie op Netflix
Bron: DarkHorizons

Lees meer over: the witcher, henry cavill, hemsworth, Geralt of Rivia

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader