search
Onbegrijpelijk dat deze scènes uit 'House of the Dragon' zijn geknipt!
Series / Nieuws

Onbegrijpelijk dat deze scènes uit 'House of the Dragon' zijn geknipt!

Een bloemlezing van de scènes die \'House of the Dragon\' niet haalden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is natuurlijk bekend dat niet alle scènes die geschoten worden ook daadwerkelijk in een serie belanden. Een aantal scènes die House of the Dragon niet haalden, zouden echter een grote invloed op het verhaal hebben gehad.

Hier een overzicht van een aantal belangrijke gefilmde scènes die uit de definitieve versie zijn verwijderd.

Daemon troost dochters
Allereerst een scène waarin Daemon Targaryen zijn dochters troost na de dood van hun moeder, Laena Velaryon. Door deze scène te verwijderen wordt Daemon nog meer afgeschilderd als schurk die nergens om geeft. Het feit dat een andere scène waarin hij op zee zat terwijl zijn dochter doodgeboren was, ook werd weggesneden, voedt dit gegeven nog meer.

Rhaenyra en Alicent
Er zijn ook een aantal scènes tussen de jonge Rhaenyra en Alicent geknipt. Zo hebben we nooit gezien hoe Rhaenyra haar vriendin Alicent hielp zich voor te bereiden op de bruiloft, hoewel foto's van de scène wel degelijk online verschenen zijn.

We hebben ook nooit gezien hoe Rhaenyra Alicent confronteerde met het feit dat ze wist dat Alicent op het punt stond met haar vader, King Viserys, te trouwen. Een scène die nog meer drama had toegevoegd aan de relatie van het duo.

Viserys gebroken na dood Aemma en Baelon
Een andere scène die nooit uitgezonden is, toonde koning Viserys die kapot was na de dood van zijn vrouw Aemma en zijn zoon Baelon die de bevalling beiden niet overleefden.

Biseksuele Daemon
Onder de scènes die de finale niet haalden, zijn ook het moment waarop Daemon en Rhaenyra hun kinderen naar de Red Keep brengen en Viserys die zijn broer de profetie probeert te vertellen waar hij zo veel om gaf. Ook de scène die bevestigde dat Daemon "een biseksuele koning" was, is nooit in beeld gekomen.

Blu-Ray
Het lijkt er nu op dat deze en andere verwijderde scènes ook niet op Blu-Ray worden uitgebracht. Zo gebeurde dit eerder wel bij Game of Thrones. Dit heeft al tot enige verontwaardiging geleid bij de die-hardfans die de scènes nog steeds willen zien, zij het niet als onderdeel van de show.

Zie het nodige beeldmateriaal hier: Twitterlink



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen