search
'The Walking Dead'-ster niet blij met ontwikkeling personage tijdens de serie
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster niet blij met ontwikkeling personage tijdens de serie

Een acteur van The Walking Dead is niet blij met de manier waarop zijn personage zichzelf ontwikkelt in de serie.

The Walking Dead-ster Khary Payton, die Ezekiel speelt in de serie, geeft aan dat hij niet tevreden is over de manier waarop zijn personage zichzelf ontwikkelt in de serie.

Payton geeft aan dat er "nog zoveel" is dat hij had willen doen in de serie, maar dat er simpelweg niet genoeg tijd is dankzij het grote aantal castleden dat in het elfde seizoen van The Walking Dead gepropt is.

Ezekiel in The Walking Dead
Hij gaat hier dieper op in door het volgende te zeggen:

"Ik wou dat... er zijn zoveel plaatsen en situaties die ik graag had willen verkennen. Maar dat is een van de dingen die gebeuren als je een serie hebt met zoveel dynamische en interessante personages. 48 minuten of, soms, meer dan een uur durende aflevering is gewoon niet genoeg."

Er is dus te weinig tijd om ieder personage voldoende uit te werken. Misschien heeft AMC dat zelf ook door, want zodra het laatste seizoen van The Walking Dead afgelopen is, breiden ze het universum uit met meerdere spin-offs die al in productie zijn.

Zo zijn er spin-offs in ontwikkeling rondom Daryl (Norman Reedus), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Maggie (Lauren Cohan) en Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira).

Wie weet krijgt Khary Payton ook wel zijn eigen serie als Ezekiel om het personage verder uit te bouwen. The Walking Dead is nu te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen