search
Eindelijk weer eens goed nieuws voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Eindelijk weer eens goed nieuws voor 'The Walking Dead'

Danai Gurira heeft bekend gemaakt wanneer de spin-off over Michonne en Rick Grimes begint met filmen.

Eindelijk is er een keer goed nieuws voor fans van The Walking Dead. Actrice Danai Gurira heeft namelijk onthuld wanneer de spin-off van haar personage Michonne begint met filmen.

De spin-off zal focussen op het liefdesverhaal tussen Michonne en Rick Grimes. In Michonne's laatste aflevering in The Walking Dead vindt ze bewijs dat Rick nog leeft, dus gaat ze naar hem op zoek. Deze zoektocht zal dan ook zijn waar de spin-off over gaat.

Een episch liefdesverhaal
In een interview heeft Gurira nu onthuld dat het filmen van de spin-off begint in januari 2023. Ook vertelt ze dat zij zelf co-creator is van de serie, samen met The Walking Dead-schrijver en producer Scott Gimple.

Gurira wil graag een meeslepend verhaal creƫren voor fans van Michonne en Rick Grimes en beschrijft de spin-off als 'een episch liefdesverhaal' en een 'prestigieuze miniserie'.

Het is nog niet duidelijk wanneer de spin-off te zien zal zijn, maar waarschijnlijk wordt dit ergens in het najaar van 2023. Ook is de titel van de serie nog niet bekend gemaakt.

The Walking Dead is te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen