search
HBO Max pakt uit met zomaar even vier gloednieuwe kerstfilms

HBO Max pakt uit met zomaar even vier gloednieuwe kerstfilms

Richting de feestdagen komt de streamingdienst met een aantal erg leuke kerstfilms...

Geoffrey Ketels
Elk jaar opnieuw verschijnen er in de laatste weken voor de feestdagen een aantal mooie kerstfilms en -series op de verschillende streamingdiensten. Dat is ook dit jaar niet anders. HBO Max heeft alvast vier gloednieuwe kerstfilms voor ons in petto.

Voor de eerste film geldt dat ze luistert naar de naam Santa Camp. De film vertelt het verhaal van een groep kerstmannen, kerstvrouwtjes en elfen die elke zomer opnieuw neerstrijken in de bossen van New Hampshire. De bedoeling is dat ze de kneepjes van het vak leren. Dit jaar belooft echter een heel bijzonder jaar te worden... Santa Camp is te streamen op HBO Max vanaf 17 november 2022.

De tweede film die werd aangekondigd door HBO Max luistert naar de naam A Christmas Story Christmas. Dit is het vervolg op de in 1983 verschenen film A Christmas Story. Ralphie is ondertussen volwassen geworden en beslist om terug te keren naar zijn woning in Cleveland Street. Het doel is om zijn kinderen een echt magische Kerst te kunnen bezorgen. Ook voor deze film geldt dat ze te streamen is vanaf 17 november 2022.

Een groot mysterie
De derde door HBO Max aangekondigde kerstfilm luistert naar de naam A Christmas Mystery. In deze film worden een vader en diens beste vriendin ervan beschuldigd de kostbare jingle bells van de stad te hebben gestolen. De twee hebben echter helemaal niets met de zaak te maken. Een jonge amateurspeuder moet uiteindelijk de echte dader zien te vinden. A Christmas Mystery kan worden gestreamd op HBO Max vanaf 24 november 2022.

Last but not least is er ook nog Holiday Harmony. Dit is een kerstfilm waarin we kennismaken met Gail die als singer-songwriter de mogelijkheid krijgt om mee te dingen naar een prachtig optreden op Kerstavond. Al snel komt ze in contact met Jeremy welke heel wat goede raad voor haar in petto heeft.

Het duurt niet lang vooraleer Gail en Jeremy naar elkaar toegroeien, maar wanneer ze haar droom wil realiseren moet ze misschien wel niet alleen haar geliefde stad, maar ook Jeremy achterlaten. Net als A Christmas Mystery geldt ook voor deze film dat ze te streamen is vanaf 24 november 2022.

Aanbevolen artikelen