search
 'His Dark Materials' komt met eerste trailer en potentiële uitzenddatum voor seizoen 3!
Series / Nieuws

'His Dark Materials' komt met eerste trailer en potentiële uitzenddatum voor seizoen 3!

'His Dark Materials' komt met een eerste trailer voor seizoen 3 en zal hopelijk nog dit jaar te zien zijn.

De prachtige fantasy-serie His Dark Materials seizoen 3 staat op het punt van beginnen en we hebben hieronder de eerste trailer voor het nieuwe seizoen voor je klaar gezet.

HBO Max heeft aangegeven de serie vanaf 5 december te zullen gaan uitzenden. Helaas gaat het hier om HBO US en is het dus nog niet zeker of Europa ook op hetzelfde moment volgt. In de US zullen er twee afleveringen per week worden geplaatst.

Uitvoerend producent Jane Tranter zei onlangs tijdens een evenement voor de serie dat ze wel negen seizoenen had kunnen vullen met de serie maar dat ze in eerste instantie voor 4 seizoenen had gekozen om het verhaal goed te kunnen vertellen.

Laatste seizoen
Uiteindelijk heeft men besloten dat het derde seizoen toch het laatste seizoen is. Het gehele verhaal zal in nog 8 afleveringen worden verteld en ook Tranter kan zich daar, nu de opnames zijn afgerond, helemaal in vinden.

You can't always get what you want
"Ik wilde het in twee delen, maar we doen het in één" vertelde Tranter aan Deadline. "Je kunt niet altijd hebben wat je wilt. De rest van de serie is terecht ingeperkt tot acht afleveringen en ik zal volledig en nederig toegeven dat ik het helemaal mis had."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen