search
HBO Max verraadt per ongeluk releasedatum 'The Last of Us'
Series / Nieuws

HBO Max verraadt per ongeluk releasedatum 'The Last of Us'

Nadat de serie eerder in 2022 werd uitgesteld, lijkt HBO de datum nu weer naar voren te schuiven.

HBO is aan het blunderen: per ongeluk zette het bedrijf de officiële releasedatum voor hun aankomende liveactionserie The Last Of Us online. De adaptatie van de bekende videogame komt er sneller aan dan we verwacht hadden…

The Last of Us is een van de meest geanticipeerde HBO-projecten van het momenten. Met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrollen als Joel en Ellie belooft het een sterke adaptatie te worden, die hopelijk eer aan kan doen aan de goede naam van de game. De bedenker van de game heeft tevens meegewerkt aan de serie als schrijver.

In de game volgt de speler Joel in een apocalyptische wereld. Na de tragische dood van zijn dochter ontmoet Joel het jonge meisje Ellie, waarmee hij samen op zoek gaat naar een medicijn tegen het gruwelijke hersenvirus dat over de aarde waart.



De releasedatum
Onlangs zette HBO de landingspagina van The Last of Us online, en per abuis werd daarop al de releasedatum genoemd: 15 januari 2023. Ondanks dat HBO nog officieel de datum moet bevestigen, geeft het al wel een goed teken over de serie. Gedurende 2022 werd de serie al uitgesteld naar 2023, maar gelukkig lijkt de schade mee te vallen.

Bekijk alvast hieronder de trailer om op te warmen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen