search
Disney+ geeft nieuwe fantasyfilm een hoopvolle trailer

Disney+ geeft nieuwe fantasyfilm een hoopvolle trailer

Wordt deze film dan de volgende Disney-klassieker voor de nieuwe generatie?

Mitchell van Vuren
Zojuist heeft Disney+ de eerste trailer van hun nieuwste fantasyfilm Disenchanted uitgebracht. Het lijkt weer een welbekend modern sprookje te worden - precies waar Disney goed in is! Bekijk snel de trailer hieronder!

In de nieuwe film zullen Amy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph en Yvette Nicole Brown te zien zijn. De regie van de film ligt bij Adam Shankman, maar misschien belangrijker om te benoemen is de componist.

De Disney-liedjes van deze film zijn bedacht door achtmaal Oscarwinnaar Alan Menken, en de teksten komen van Stephen Schwartz, die drie Oscars in de wacht heeft mogen slepen. Hun werk voor Disenchanted heeft hen al drie nominaties voor een Academy Award opgeleverd.

Waar gaat de film over?
De synopsis van de film luidt:"Het is meer dan tien jaar geleden dat Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de grote stad. Het gezinnetje verhuist naar de slaperige buitenwijk Monroeville op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Helaas is het niet de snelle oplossing waarop Giselle had gehoopt."

De synopsis vervolgt: "Gefrustreerd dat haar lange en gelukkige leven niet zo gemakkelijk te vinden is, wendt Gisella zich tot de magie van Andalasia voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt."

Bekijk de trailer gauw hieronder!

Aanbevolen artikelen