Fans starten petitie 'The Witcher': niet Henry Cavill moet weg, maar schrijvers

Nu al meer dan 17.000 handtekeningen om 'The Witcher' niet te vervangen!

Bas de Kramer, 02-11-2022 19:24

De Fans van Netflix-fantasieserie The Witcher zijn een petitie gestart waarbij ze Netflix ervan willen overtuigen om Henry Cavill als Geralt van Rivia te behouden. In plaats van Henry Cavill moeten volgens de petitie juist de schrijvers van de serie worden vervangen..
De petitie is gestart op Change.org en heeft op dit moment al meer dan 17.000 stemmen gekregen. De petitie begint met een citaat van Andrzej Sapkowski, één van de makers van de wereld waarin The Witcher zich afspeelt: "Ik was meer dan blij met Henry Cavill's verschijning als The Witcher, hij is een echte professional. Net zoals Viggo Mortensen zijn gezicht aan Aragorn gaf, zo gaf Henry zijn gezicht aan Geralt en dat zal voor altijd zo zijn".

Petitie lijkt kansloos
De petitie lijkt niet al te kansrijk. Henry Cavill heeft immers aangegeven dat hij is gestopt om Superman te kunnen spelen. Een aantal fans denken echter dat Cavill de serie heeft verlaten vanwege meningsverschillen met de showrunners en de schrijvers van de serie.

Derde seizoen toch echt het laatste seizoen van Cavill?
WIj gaan ervan uit dat Cavill in het komende derde seizoen voor het laatst de rol van Geralt van Rivia op zich neemt en dat hij in seizoen 4 wordt vervangen door Liam Hemsworth.

Wil je je er ook mee bemoeien, zie hier de link naar de petitie.

Kijk de serie op Netflix
Bron: Startefacts

Lees meer over: the witcher, henry cavill, hemsworth, Geralt of Rivia

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in