search
 Dode draak-achtige baby van Rhaenyras uit 'House of the Dragon' van dichtbij onthuld
Series / Nieuws

Dode draak-achtige baby van Rhaenyras uit 'House of the Dragon' van dichtbij onthuld

Er zijn griezelige close-up beelden van 'House of the Dragon' vrijgegeven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In House of the Dragon hebben we maar een klein fragment kunnen zien van de baby van Rhaenyra. Kunstenaar Barrie Gower laat de siliconen baby van dichtbij zien in een instagram post.

In de recente seizoensfinale van House of the Dragon, "The Black Queen," werd Rhaenyra gedwongen om haar doodgeboren kind ter wereld te brengen nadat ze voor het eerst hoorde over de dood van haar vader, koning Viserys.

Het was een akelige scène voor veel kijkers. De scène werd nog heftiger door het feit dat de dochter van de prinses en Daemon een misvormde combinatie van mens en draak bleek te zijn.

We kregen de baby slechts kort te zien in de aflevering, maar Makeup Designer Barrie Gower geeft een close-up van een nogal eng uitziende siliconen baby die voor de show werd gemaakt.

Hieronder zie je de oorspronkelijke post:

Bekijk op instagram


Het is nooit echt goed uitgelegd waarom sommige Targaryen-baby's worden geboren met draakachtige kenmerken, maar van Daenerys en Drogo's doodgeboren kind Rhaego werd gezegd dat hij dezelfde schubben, vleugels en staart had toen hij ter wereld kwam in de finale van seizoen 1 van Game of Thrones.

De heersende theorie is dat Targaryens echt "drakenbloed" in hun aderen hebben stromen, en dat hun kinderen er zo uitzien als ze nog gedragen worden in hun moeders buik. Dit zou verklaren waarom alleen vroeggeboren baby's reptielachtige kenmerken lijken te vertonen.

House of the Dragon is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen