Poster 'The Last of Us' geeft verschijningsdatum prijs

Poster 'The Last of Us' toont verschijningsdatum

HBO Max deelt eindelijk de releasedatum van de hoog geanticipeerde serie 'The Last of Us'.

Fleur van Laar, 03-11-2022 08:31

Na lang wachten laat HBO Max de exacte releasedatum weten van het eerste seizoen van de serie The Last of Us door middel van een poster. Vanaf 2023 zal de serie eindelijk te zien zijn bij de streamingdienst.
Het is twee jaar geleden dat HBO aankondigde een tv-serie te maken gebaseerd op Naughty Dog's PlayStation 3 megahit The Last Of Us. In de serie speelt Pedro Pascal van The Mandalorian de rol van Joel en Bella Ramsey van Game of Thrones de rol van Ellie.

De show wordt geschreven en geproduceerd door Naughty Dog's co-president Neil Druckmann, en Craig Mazin, die eerder zowel schrijver als producent was voor HBO's veelgeprezen miniserie Chernobyl.

Per ongeluk geleaked
Fans zagen de releasedatum van de show per ongeluk op HBO Max staan voordat de streamingdienst de officiële poster uitbracht. De datum was blijkbaar voor eventjes te zien in de beschrijving van de trailer van het eerste seizoen.

Al snel hierna gaf HBO Max echter zelf de poster met de officiële datum vrij. Hieruit is duidelijk dat de serie vanaf 15 januari op HBO Max te zien zal zijn.

Hieronder is de tweet waarin HBO Max de poster laat zien:


Bron: HBO Max

Lees meer over: The last of us, HBO Max, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws