search
'Manifest' heeft nu een veiligheidsvideo voor in vliegtuig
Series / Trailer

'Manifest' heeft nu een veiligheidsvideo voor in vliegtuig

Om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen van 'Manifest' heeft Netflix een veiligheidsvideo op YouTube geplaatst.

Het eerste deel van seizoen 4 van Manifest verschijnt morgen op Netflix. Om ons alvast in de stemming te brengen heeft Netflix op YouTube, geheel in thema, een Manifest veiligheidsvideo voor in het vliegtuig geplaatst.

Manifest werd oorspronkelijk na 3 seizoenen gecanceld door NBC. De serie verscheen hierna echter op Netflix en was hier zo populair dat Netflix besloot om een vierde seizoen te maken. Dit seizoen zal ook gelijk het laatste seizoen zijn.

Opgedeeld in twee delen
Seizoen 4 van de serie zal bestaan uit twee delen, waarvan de eerste op 4 november uitkomt. Tussen beide delen van 10 afleveringen zit een korte pauze. Er is nog niet bekend wanneer deel twee zal verschijnen.

In de veiligheidsvideo die Netflix op YouTube heeft gezet geeft de cast alvast wat informatie over het nieuwe seizoen. Dit doen ze in de vorm van de veiligheidsuitleg die je in een vliegtuig krijgt. Ze waarschuwen onder andere dat je absoluut geen spoilers mag geven.

Het eerste deel van Manifest seizoen 4 is vanaf 4 november te zien op Netflix. Hieronder kun je de veiligheidsvideo bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen