search
Topserie 'The Sandman' al na een seizoen gecanceld door Netflix?
Series / Nieuws

Topserie 'The Sandman' al na een seizoen gecanceld door Netflix?

Netflix laat eindelijk weten of er een nieuw seizoen komt van 'The Sandman'.

Het nieuws liet even op zich wachten en fans waren al bijna bang dat The Sandman gecanceld zou worden. Maar gelukkig heeft Netflix drie maanden nadat het eerste seizoen uitkwam eindelijk bevestigd dat er een nieuw seizoen aankomt.

Nadat er jaren tevergeefs geprobeerd was om een film te maken van Neil Gaiman's grafische roman, kreeg The Sandman dit jaar de live-action versie waar fans op hoopten. Het bleef na dit eerste seizoen echter verdacht lang stil bij Netflix, waardoor veel kijkers dachten dat de serie misschien gecanceld was.

Eindelijk duidelijkheid
Nu heeft Netflix eindelijk bekend gemaakt dat er wel degelijk een nieuw seizoen aan zit te komen. Seizoen 1 is erg goed ontvangen, dus op dat vlak komt het ook niet helemaal als een verrassing. Er is nog niet bekend wanneer het filmen zal beginnen of waar het seizoen over zal gaan.

Wel weten we dat het tweede seizoen weer gebaseerd zal zijn op het werk van Neil Gaiman. Het eerste seizoen ging over zijn eerste twee grafische romans, dus als deze trend zich voortzet zullen de volgende twee de basis zijn voor het nieuwe seizoen.

The Sandman is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen