search
'John Wick'-spinoff komt binnenkort naar deze streamingdienst
Series / Nieuws

'John Wick'-spinoff komt binnenkort naar deze streamingdienst

In 2023 zal de gewilde serie beschikbaar worden voor een internationaal publiek.

Eerst was de John Wick-spinoff exclusief in handen van Peacock, maar dat ligt nu anders! Amazon heeft de internationale distributierechten verkregen, zodat wij in Nederland ook van de serie zullen kunnen genieten via Prime Video!

De serie, genaamd The Continental, zal binnen de VS, het Midden-Oosten en Israƫl worden gedistribueerd door Peacock. Daarbuiten is het veld vrij voor Amazon, en dus ook voor het Nederlandse streaminglandschap.

De door Lionsgate Television geproduceerde serie van drie afleveringen zou oorspronkelijk op Starz worden uitgezonden, maar is al eerder gewisseld van eigenaar. Hierna verhuisde de serie al naar Peacock, en werd de release in 2023 ingepland.



Waar gaat de serie over?
Het verhaal volgt Winston door de onderwereld van het New York van 1970, waar hij schimmen uit zijn verleden moet confronteren en hij de controle moet verkrijgen over het iconische hotel, waar de elite van de wereldwijde onderwereld samenkomt.

Colin Woodell zal de jongere versie spelen van Winston Scott, origineel vertolkt door Ian McShane. Ayomide Adegun speelt de jongere Charon, en vervangt daarmee Lance Reddick.

In 2023 kunnen we dus de serie verwachten bij Prime Video!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen