'The Sandman' keert definitief terug met tweede seizoen op Netflix

Aankondiging tweede seizoen 'The Sandman' volgde na leak op twitter

Daan Kusen, 4 november 2022 13:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De onzekerheid is ten einde: The Sandman zal terugkeren! Ondanks de geruchten dat de show een vroege dood zou sterven, waar Netflix op dit moment een handje van heeft, zal er een tweede seizoen van de hitserie gemaakt worden.
De serie is een verhaal over verhalen en hoe Morpheus, de Lord of Dreams, wordt gevangen en vervolgens leert dat verandering soms onvermijdelijk is, was afgelopen augustus meteen een favoriet. Geen wonder dus dat fans reikhalzend naar een tweede seizoen uitkijken.

Lek bij DC
Het is de vraag hoe lang we op de aankondiging van het tweede seizoen gewacht zouden hebben als er geen lek op het DC Comics twitter account geweest was. In de tweet, die even later weer verwijderd werd, stond:

"De Droom gaat verder, The Sandman keert terug met nieuwe afleveringen, gebaseerd op meerdere volumes van de graphic novels van Neil Gaiman, om nog meer verhalen van the Endless te ontdekken."Nog meer verhalen
In een gesprek met ComicBook.com spraken Neil Gaiman en showrunner Allan Heinberg over de talloze verhalen die ze graag in de Netflix show terug zouden willen zien.

Een definitieve datum voor het tweede seizoen van The Sandman is nog onbekend. Tot dan is het eerste seizoen, inclusief bonus aflevering, te zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: netflix, the sandman, neil gaiman, tom sturridge, boyd holbrook, patton oswalt, david thewlis, fantasy, sandra oh, jenna coleman, mark hamill, seizoen 2, gendolyne christie, dream, desire, lucifer morningstar, allan heinberg

Populair nieuws