Prime Video voegde deze 5 series nieuw toe

Dit zijn de nieuwe titels die je nu kan zien op Prime Video.

Jim Pedd, 06-11-2022 17:56

Vijf nieuwe series verschenen er deze week op Prime Video. We zetten ze hieronder allemaal voor je op een rij!
Get Shorty (seizoen 1-3): Miles Daly werkt voor een moorddadige misdaadorganisatie in Nevada, maar probeert een carrièreswitch te maken en een filmproducent te worden, geld wit te wassen door middel van een Hollywood-film met de hulp van filmmaker Rick Moreweather.

Fargo (seizoen 1-4): 'Fargo' is een anthologieserie geïnspireerd door de gelijknamige film van de Coen Brothers uit 1996. In ieder seizoen uit de serie wordt weer een ander verhaal behandeld over misdaad in de omgeving van het ijzige Minnesota.

Orelsan: Don't ever show this to anyone (seizoen 2): In het begin van de jaren 2000 is Aurelien Cotentin een jonge middenklasser uit Caen met een onzekere toekomst.

El Presidente: Corruption Game (seizoen 1): Jean-Marie Faustin Godefroid de Havelange, ook bekend als João Havelange, was vermoedelijk een van de corruptste figuren uit de geschiedenis van het voetbal en van FIFA.

El fin del Amor (seizoen 1): Volg Tamara, een brutale popcultuurfilosoof. Nadat ze grip heeft gekregen op haar eigen orthodox-joodse opvoeding in Buenos Aires, verlaat Tamara haar vriend om te rebelleren tegen het traditionele concept van romantiek, zoals ze eerder heeft gedaan met haar religieuze leven.

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws