Drie gruwelijke series op Netflix die je niet wil missen

Drie gruwelijke series op Netflix die je wil zien

Netflix staat natuurlijk boordevol heel bijzondere en toffe, maar ook gruwelijke series.

Jim Pedd, 6 november 2022 19:00

Een paar maanden geleden veroverde Squid Game Netflix. We duiken vandaag in drie toffe series die je niet wil missen en ook draaien om dit soort spellen waarin er een gegarandeerd dodelijke afloop is.

We beginnen met de serie Alice in Borderland, die in december dan eindelijk een tweede seizoen krijgt. In die Japanse serie moeten een paar jonge mannen en vrouwen gruwelijke puzzels oplossen. 3% is een Braziliaanse serie waarin de bevolking kans krijgt om de oversteek te maken naar een prachtig eiland. Hekkensluiter: Onisciente, waarin een techneute een moord wil onderzoeken.

Drie tips
Hieronder onze drie tips:

Alice in Borderland: Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

3%: In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

Onisciente: In een stad waar burgers dag en nacht worden geobserveerd, moet een techneute haar bewakingsdrone te slim af zijn om een moord te onderzoeken.

Lees meer over: Netflix, Alice in Borderland, 3 percent, onisciente

Populair nieuws